Γιατι να μάθετε γαλλικά;

  • Είναι μια γλώσσα που ομιλείται σε όλο το κόσμο και που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε (220 εκατομμύρια γαλλόφωνοι σήμερα, 700 εκατομμύρια μέχρι το 2050)
  • Είναι ένα πλεονέκτημα για τις σπουδές στη Γαλλία, για την εύρεση εργασίας και για την επαγγελματική σας καριέρα.
  • Είναι η δεύτερη ξένη γλώσσα για της διεθνείς σχέσεις
  • Είναι η γλώσσα του Πολιτισμού, του έρωτα και του πνεύματος που σας επιτρέπει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας.

Επιλέξτε ποιότητα!

Έχοντας μια πολύχρονη πείρα στη διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας το IFC προσφέρει μαθήματα ποιότητας εξασφαλισμένα απο γαλλους, γαλλόφωνους ή κύπριους καθηγητές πτυχιούχους των καλύτερων γαλλικών πανεπιστημίων στους οποίους παρέχετε κάθε χρόνο συνεχής κατάρτιση για να μπορούν να χρησιμοποιούν με επιτυχία τις τελευταίες και πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας της γαλλικής γλώσσας ως ξένης γλώσσας. Όλα μας τα μαθήματα διδάσκονται σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαικό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες (CECR).
Τα αποτελέσματα των μαθητών του Γαλλικού Ινστιτούτου στις γαλλικές εξετάσεις αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των μαθημάτων. Είναι τα καλύτερα αποτελέσματα στη Λευκωσία.

Μαθήματα γαλλικών

Français en Terrasse

S30 VerandaΕάν επιθυμείτε να βελτιώσετε το προφορικό σας λόγο στα γαλλικά και δεν θέλετε να ξοδεύετε το χρόνο σας με πολλές γραμματικές ασκήσεις τότε μπορείτε να συμμετάσχετε στο μάθημα συνομιλίας Français en Terrasse ! Ένα μάθημα 100% στα γαλλικά, δύο φορές τη βδομάδα σε ένα καφέ της πόλης, μαζί με ένα έμπειρο καθηγητή του Ινστιτούτου μας.

Ευελιξία: Καρνέ με κουπόνια 5 συναντήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από τη 20 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου 2017
Δίδακτρα: 75 ευρώ για ένα καρνέ 5 κουπονιών
Μέρες και ώρες : Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 6.30μμ-8.00μμ
τόπος : Café Satasikratous 30, 30 Stasikratous Str. 1065 Nicosia
Πληροφορίες : 22 459 333 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.